Vacanţa de Paște și 1 mai vine anul acesta cu vreme de primăvară şi o mulţime de evenimente pentru cei mici și mari: ateliere, picnicuri, festivaluri și alte evenimente speciale. Dacă nu ai planificat deja o excursie la munte te invităm să vezi lista de recomandări GOKIDşi să îţi planifici activităţile cele mai potrivite în familie.

Sărbători Fericite & Vacanță plăcută!

Flori sălbatice din România — o istorie botanică
Expoziție @ MNAR

12 APRILIE – 5 MAI

Muzeul Național de Artă al României împreună cu Societatea Română a Artiștilor Botanici organizează expoziția de pictură „Flori sălbatice din România – o istorie botanică”. Florile sălbatice, între artă și știință. Expoziția reunește opere din colecția Muzeului Național de Artă al României și lucrări din patrimoniul muzeului Grădinii botanice D. Brandza din București. Ea pune în paralel lucrări artistice cu lucrări de interes științific, cele două viziuni complementare oferind o imagine nouă, proaspătă asupra frumuseții și unicității florei sălbatice a României. În perioada 28 aprilie – 1 mai muzeul este închis.

DETALII

Vânătoarea ouălor de ciocolată Kinder
Egg Hunt @ GRĂDINA BOTANICĂ

29 APRILIE

Părinți și prichindei, a doua zi de Paște aduce o super-distracție în aer liber: Vânătoarea ouălor de ciocolată Kinder. Hai la joacă în Grădina Botanică din București, unde vă așteptăm cu mic cu mare între orele 10:00 – 16:00. Vă întâmpinăm cu un circuit de vânătoare, înveselit cu activități creative și recreative: magicieni, ateliere de pictat pe față și multă distracție. După joacă și răsplată! Pe toți vânătorașii îi așteaptă o surpriză.

DETALII

Zero Mai 2019
Picnic Kid-Friendly

29 APRILIE – 1 MAI

Cea de a 3-a ediție Zero Mai se întâmplă în același cadru de la Verde Stop Arena, în perioada 29 aprilie – 1 Mai. Pentru voi, toți cei ce refuzați aglomerația de la munte, mare, baltă sau din trafic, vă punem la dispoziție o pajiște verde unde să vă întindeți păturica și să vă relaxați.

Alte recomandări GOKID

29 APRILIE. 

Un copil care învață să se bucure de joacă și de jocuri în adevăratul sens, fără să se gândească la succes sau la pierderi, poate învăța să se bucure întotdeauna și de viață. Yoga este un proces complet de dezvoltare: fizic, mental, emoțional și spiritual. Jocurile au un rol foarte important în acest proces. Jocurile se transformă în yoga dacă jucătorii se joacă conștient, cu atenția 100% implicată. Aceasta prezență de spirit se manifestă în interior ca dragoste, armonie, pace și liniște. Ludotech ne așteaptă la Jocuri și joacă, un atelier de Yoga în engleză pentru copiii +4 ani.

29 APRILIE. 

Zumba® Kids este un program creat exclusiv pentru copii (vârsta 6-11 ani) cu scopul de a combina mișcarea, muzica, jocul și socializarea. Cursurile se desfășoară sub formă unei petreceri distractive cu un nivel înalt de energie, având la baza coregrafii și muzică special create pentru copii, ce acoperă genuri de muzică din întreagă lume, de la ritmuri latino, la ritmuri urbane, sau mai tradiționale precum cele irlandeze, indiene sau africane.

24 APRILIE – 3 MAI.

Clay Play Ceramică îți propune un Pachet Vacanța de Primăvară Creativă, trei ateliere creative la care poți participa în aceeași zi sau în zilele pe care ți le programezi tu, pe parcursul Vacanței de Primăvară:

Vezi lista completă de recomandări GOKID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.