Ne pregătim pentru un weekend rece dar însorit și ne facem planurile pentru a ieși atât în aer liber cât și la evenimente pentru copii și părinți. Vezi lista de recomandări GOKID pentru un weekend 24-25 noiembrie în care să ieșim în familie.

Alegem din atelierele de creație și experimente, gătit și life-skills sau de dezvoltare personală, învățăm cum să ne împăcăm eficient în cuplu, sărbătorim un veac de zoologie în România sau mergem la teatru pentru o porție bună de râs. Duminică agenda este generoasă: alegem unul dintre târgurile Iarmaroc Zen și Bookisit, învățăm să vorbim astfel încât ceilalți să ne asculte, petrecem o oră de sănătate cu salinoterapie și spectacol de circ sau mergem la teatru pentru copii.

Vă dorim să faceți alegeri înțelepte și să aveți un weekend reușit!

Cele Mai Interesante Recomandari de Weekend la Bucuresti _ 24-25 Noiembrie

 

SÂMBĂTĂ   |   24 NOIEMBRIE 2018

 

ATELIERE

 1. Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la Atelierul de Creatie si Decoupage „Tabloul meu” de sambata 24 noiembrie – ora 10.30. Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. Pentru ca ne apropiem de sarbatorile Craciunului, vom decora un tablou din ipsos cu globuri, oameni de zapada sau Mos Craciun! Copiii trebuie doar sa fie curiosi, sa aiba inspiratie si chef de lucru, iar la sfarsitul atelierului vor pleca cu un tablou, care le va decora camera ori il pot face cadou celor dragi.
 2. Montessano Grădiniță Școală vă invită la Programul de Gătit Sănătos, pentru a descoperi împreună cu Marinela, bucătarul Montessano, cum putem pregăti cele mai gustoase și hrănitoare gustări dulci: Bomboane raw cu alune de pădure și Plăcintă cu făină integrală cu mere și gutui, pe baza rețetelor care folosesc ingrediente sănătoase și BIO. Un atelier ce face parte din Programul de Gătit Sănătos cu Marinela Pentru Părinți și Copii.
 3. Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor la SoulKids, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 anicreat in Singapore si care vine pentru prima data in Romania. QuickStart este programul introductiv, de 3 ore, care le prezintă copiilor învățăturile esențiale SoulKids. Self Confidence de 3 zile ajută copiii să-și găsească punctele forte și să se concentreze pe asta pentru a-și crea viitorul.
 4. Anul acesta Moș Crăciun ne-a spus că își dorește un brad împodobit „altfel”, într-un mod inedit, cu podoabe făcute de mânuțele copiilor. La Atelierul „Anul Acesta se Poarta Handmade”. Podoabe de Brad Handmade, din Pasta de Sare îl ajutăm ca dorința să-i îndeplinim și v-am pregătit o compoziție de sare miraculoasă, forme, sclipici în multe culori, pensule și culori, multe alte materiale și muzică potrivită.
 5. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 24 noiembrie – ora 12:30, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Oare cum ne putem construi propria clepsidra? Cu siguranță orice copil ar fi încântat să își construiască una! La final determinarea și răbdarea le va fi răsplătită, vor pleca acasa cu propria clepsidra!

WORKSHOP PĂRINȚI

 1. Vi s-a întâmplat și vouă să vă aprindeți, uneori dintr-un detaliu, să vă sară țandăra și să explodați pur și simplu? Sau să purtați lungi conversații neplăcute cu partenerul vostru? Hai sâmbătă dimineață la Workshopul Cum să ne certăm și împăcăm eficient în cuplu, să aflăm cum și de ce apare un conflict, cum se poate el consuma cât mai eficient, cum facem să îl stingem, până nu crează pagube prea mari, ce avem de învățat din el și cum facem să îl preîntâmpinăm, pentru a rezolva și altfel diferențele.

EXPOZIȚIE

 1. Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la expoziția temporară „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”. Expoziția care se integrează în complexul evenimentelor culturale menite a marca Centenarul României, prezintă publicului larg unele dintre cele mai importante contribuții aduse de oameni de știință români la dezvoltarea științelor zoologice.

TEATRU

 1. Teatrul Coquettene invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din “1001 Nopti”, dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

VEZI DETALII

 

DUMINICĂ  |   25 NOIEMBRIE 2018

 

TÂRGURI

 1. Luați-i pe piticii și veniți împreună la Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților și Copiilor – Ediția #3, unde puteți să vă distrați, să alegeți cadourile de sărbători, să socializați și să luați pulsul unei comunități de oameni nice, la fel ca voi. Iarmarocul Zen este un concept de eveniment suport de tip puzzle, dedicat Părinților și Copiilor, unde vei descoperi: 40+ de expozanți de produse și servicii pentru copii și părinți, 15+ expozanți părinți, cu SH-uri de calitate superioară, loc de joacă, ateliere pentru copii: de olărit, gătit, reciclare, Healthy Food and Drinks Area.
 2. Prietenos cu oamenii și natura, Bookisit – Târgul de Carte Second Hand pentru Copii își propune să aducă laolaltă părinți, copii, bunici, mătuși și alți pasionați de socializare culturală, într-o duminică răcoroasă, pentru o zi de târguială alături de copilul tău, acasă la prietenii de la Therapy Bistro! #reuse #reduce #recycle #reread.

WORKSHOP PĂRINȚI

 1. Asertivitatea este modalitatea de comunicare non-agresivă și non-pasivă, prin care spunem și ce ne dorim, ascultăm și nevoile celuilalt. Simplu de zis, greu de făcut. Hai duminică dimineață la workshopul Cum să vorbești ca ceilalți să te asculte, să facem o serie de exerciții care să ne obișnuiască cu acest tip de comunicare, cea mai eficientă de altfel, atât pentru scopul pe care îl avem, cât și pentru menținerea unei relații plăcute, durabile.

ATELIER

 1. Tărâmul ciocolatei se deschide! Deschidem porțile minunatei lumi a ciocolatei să ne jucăm, să gustăm, să topim, să modelăm ciocolată și să aflăm povestea ei fascinantă! Chocolat este un atelier de ciocolată la Casuta lui ShoShon, pentru copii și adulți, în care reunim familia, gustăm bucuria și suntem cu toții copii. Oferiți-vă o zi de neuitat în familie, o ciocolată de calitate superioară și o experiență de neuitat!

SPECTACOLE

 1. Alege să-ți petreci weekendul sănătos și distractiv! Salina by ABC vă invită la o ședință de salinoterapie și un spectacol susținut de circul ”As”! Pe durata unei ore, Circul As vă va încânta cu jonglerii, numere de magie și multe surprize interactive, timp în care ionii de sare vă vor ajuta să vă îmbunătățiți respirația și vor acționa pozitiv asupra imunității.
 2. Tăpușele vă invită la spectacolul-atelier “Fantezii din pălării”, pentru copii cu vârste între 0-5 ani şi părinţii lor. Pălării de diverse culori şi forme, de peste mări şi ţări şi din poveştile îndrăgite vă dau întâlnire la spectacolul lor!

TEATRU

 1. Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării.
 2. Va invitam la cel mai nou spectacol pentru copii de la Teatrul Coquette: Păzitoarea de gâște și Falsa Prințesă! Realizat după frumosul basm “Povestea celor două prințese” al Fraților Grimm, aduce cu siguranță zâmbetul pe fețele micuților spectatori.

YOGA FAMILIEI

 1. Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

VEZI DETALII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.