La sfârșitul lunii aprilie, mai exact pe 29-30 aprilie, Grădina cu Artiști își redeschide porțile atât pentru artiști, artizani și meșteri de tot felul, cât și pentru publicul larg.

De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, expoziția cu vânzare de obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Prima ediție din acest an va culmina sâmbătă seară cu un atelier de percuție cu Djembe (tobe africane), Tamburine, Maracas, OceanDrum și multe altele susținut de Jean-Baptiste Manitou și Ana Maria Arlequin, iar duminică vom avea un concurs de Cards against Humanity susținut de prietenii noștri de la Creative Board Gaming.

Ediția de primăvară ne întâmpină cu o mulțime de ateliere pentru public: de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu), de împâslit lână cu Roxana Ștefănescu de la handmade-shic.ro, tot de desen cu Asociatia-Editura Istoria Artei și o serie de ateliere tare interesante cu cei de la Igloo after-school.

Nu va lipsi zona de lounge, unde ne vom putea savura cafeaua liniștiți, în timp ce doritorii vor fi pictați cu henna și își vor putea face codițe din ață la fetele de la Artizane.

Alături de noi anul acesta vor fi atât cei de la Fundaţia Visul Luanei și Wilderness Research and Conservation care ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obișnuiți, cât și Dog Rescue Romania, iar în partea de expoziție veți putea să vă plimbați printre tablourile aduse de Andreea Angheluta Atelier.

Revenim cât de curând cu programul pe ore.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

Link către eveniment facebook: https://goo.gl/weuM7N

gradina-cu-artisti-gradina-de-primavara-amanat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.