La Gradina cu Artisti, vineri, 6 aprilie, orele 17:30, in Parcul Gradina Icoanei te asteapta un dans deosebit, pe acorduri de jazz, realizat de Atelier Pas Boutique.
Fetele vor dansa in pasi de jazz pe melodia „I Put a Spell on You„, a lui Screamin’ Jay Hawkins.

Jazz dance-ul a luat nastere la începutul secolului XX, în America. Cele mai adânci rădăcini ale Jazz-ului se găsesc, probabil, în step, însă charlestonul, jitterbugul si swingul au avut o influentă semnificativă asupra formării acestuia. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit împrumutând elemente din maoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangentă, astăzi devenind cea mai populară formă de expresie prin miscare.

Va asteptam!

http://www.youtube.com/watch?v=kS9qq0aKCtY

Pas Boutique este o mică afacere de familie ce s-a născut în 2010 ca o alternativă personalizată si accesibilă pentru magazinele de articole sportive din tară, creând vestimentatie profesională pentru sport, dar mai ales pentru dans. În 2011 croitoria s-a mărit cu Ateliere de jazz dance si balet, adresate copiilor si adultilor deopotrivă, combinând cu succes metode clasice cu concepte originale de predare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.