Din păcate, din motive independente de organizatori, prima ediție a Grădinii cu Artiști nu va mai avea loc în Parcul Grădina Icoanei pe 21 – 22 mai. Revenim cu detalii despre ediția din iunie în cel mai scurt timp posibil.

În weekendul 21 – 22 mai, Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, va avea prima ediție a anului în spațiul său de desfășurare cu tradiție, Parcul Grădina Icoanei, iar intrarea pentru public este liberă.

Teatru pentru copii, ateliere de creație pentru toate vârstele și târg de artizani

La Grădina cu Artiști din mai sunt de neratat spectacolele de teatru pentru copii – cel realizat de Asociația Culturală Didasca sâmbătă, pe 21 iunie, între 11:00 – 12:00 dar și Doamna Răbdare, de duminică, 22 mai, din același interval orar, pregătit de Anca Grosu și Ioana Rizea de la trupa de Teatru Sufletos, în care doi roboței, Nicky și Pongo, pornesc într-o aventură plină de peripeții, într-o galaxie complet nouă, unde o întâlnesc pe Doamna Răbdare.

Artizanii vin din nou în parc cu standuri și aduc cărți pentru copii, haine pictate, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, cafea savuroasă și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Creativii de toate vârstele pot afla secretele manufacturării la atelierele de creație, care vor avea loc pe toată durata evenimentului: pictură, slime, ciucuri, reciclare creativă, brelocuri fistichii și coronițe din flori.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă iar detalii se găsesc în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1683070848712126.

Parteneri: Primăria sectorului 2.

Parteneri media: TanănanaItsy BitsyIQadsSpotmediaClick! pentru femeiPRwaveIqoolRevista AtelierulGoingoutCatchyacasa.roBucharest GuidePro BucureștiFashion8MunteanuGokidQbebesuntparinte.roCSR MediaȘtiri.ongRomânia Pozitivă.

Eveniment organizat de Creative Arts și Media Events & Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.