Teatru pentru copii, târg de artizani și ateliere pentru toate vârstele aduce, pe 7 și 8 august, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniversează 10 ani, Grădina cu Artiști, în Parcul Grădina Icoanei din București.

Designerii și artizanii pricepuți aduc din nou în parc haine, cărți și jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, cafea aromată, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Vin să își expună comorile dar și ca să ne arate și să ne învețe secretele lor, așa că au pregătit multe ateliere pentru toate gusturile, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: codițe cu ață, tatuaje cu henna, pictură pe ceasuri de lemn și de tricouri, felinare handmade și săpunuri naturale. Astfel, la ediția din luna august a Grădinii cu Artiști, toți cei pasionați vor putea să își exploreze hobby-urile iar cei curioși vor putea să învețe tehnici noi, să experimenteze și să își descopere interesele.

Ediția din august a Grădinii cu Artiști aduce sâmbătă, pe 7 august, între orele 11:00 – 12:00 piesa Scufița Roșie, de frații Grimm, ce are la bază un concept sinergetic între arta dramatică și euritmie cu ilustratii musicale și duminică, pe 8 august, între 18:00 – 19:00, piesa Cei trei purceluși.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă iar detalii se găsesc pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști.

Parteneri: Primăria sectorului 2.

Parteneri media: TanănanaItsy BitsyZile și NopțiIQadsCațavenciiSpotmediaClick! pentru femeiPRwaveThe InstituteIqoolRevista AtelierulModernismGoingoutGreen ReportCatchyacasa.roBucharest Guideinoras.roPro București4arteFashion8MunteanuCoțofana UrbanăGokidQbebesuntparinte.roRevista MargotCSR MediaȘtiri.ongRomânia PozitivăRecreativo.

Eveniment organizat de Creative Arts și Media Events & Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.