Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniversează 10 ani, după ediția din iunie, la început de iulie, se întoarce în spațiul său de desfășurare cu tradiție, Parcul Grădina Icoanei, iar intrarea pentru public este liberă.

Târg, concert, teatru pentru copii și ateliere de creație pentru toate vârstele

Grădina cu Artiști scoate din nou artizanii în parc la târg mare cu designeri pricepuți care ne aduc haine, cărți pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, street food delicios, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu vin doar să își expună comorile dar să ne arate și să ne învețe secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari cât și pe cei mici: pictură pe lemn, brățări din lână și mărgele, imprimare serigrafică, pielărie, codițe colorate, animație stop motion și reciclare creativă.

Din programul ediției din iulie a Grădinii cu Artiști sunt de neratat piesele de teatru Punguța cu doi bani, cu trupa Omidee, de sâmbătă, 3 iulie, ora 17:00 și Ema și Eric – despre bunele manière, cu trupa Sufletos, după cartea Ioanei Chicet – Macoveiciuc, de duminică, 4 iulie, ora 11:00 și concertul Pe ritmuri sudamericane, cu Ioana Ernea și Carlos Enrique, de sâmbătă, de la ora 19:30.

Ca de obicei, prietenii cu ONG-uri ai Grădinii cu Artiști aduc noi cauze de cunoscut, de adoptat și de susținut la fiecare ediție. Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă iar detalii se găsesc pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști.

Parteneri: Primăria sectorului 2.

Parteneri media: TanănanaItsy BitsyZile și NopțiIQadsCațavenciiSpotmediaClick! pentru femeiPRwaveThe InstituteIqoolRevista AtelierulModernismGoingoutGreen ReportCatchyacasa.roBucharest Guideinoras.roPro București4arteFashion8MunteanuCoțofana UrbanăGokidQbebesuntparinte.roRevista MargotCSR MediaȘtiri.ongRomânia PozitivăRecreativo.

Eveniment organizat de Creative Arts și Media Events & Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.