De Ziua Copilului ne așteaptă în București o mulțime de activităţi şi evenimente de sărbătoare. Cu siguranță acestea îi vor scoate pe cei mici din case și îi vor aduce împreună pentru a celebra ziua lor, a tuturor copiilor!

Iată evenimentele organizate de 1 Iunie 2019 la Bucureşti, recomandate de Gokid! Le-am strâns la un loc pentru pe cele mai importante dintre ele şi iată unde ieșim de 1 iunie, pentru a petrece Ziua Copilului în atmosferă de petrecere și voioșie!

Vremea va fi capricioasă însă cele câteva ore de soare ne vor îndemna să petrecem ziua și în aer liber.

La mulți ani, dragi copii!

1uniFEST
Cel mai Itsy Bitsy Festival | 1 iunie | Parcul IOR

Anul acesta, pe 1 iunie, Parcul Alexandru Ioan Cuza din București va găzdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, în care aducem activități pentru toata familia, jocuri și concursuri, distracție și o mulțime de surprize! Ne vom distra de minune, timp de 12 ore, de la 8 dimineața la 8 seara, cu cele mai îndrăgite personaje Itsy Bitsy și ne vom bucura împreună de cea mai Itsy Bitsy Zi Naționala din an – Ziua Copilului! INTRARE LIBERĂ

Festivalul Opera Copiilor 2019
@ Opera Comică pentru Copii | 24 mai – 16 iunie

Aflat la a cincea ediție, Festivalul Opera Copiilor sărbătorește ziua tuturor copiilor și aduce numeroase activități și surprize la sediul nostru, inclusiv în curțile exterioare! 🎉

Săptămâna Copiilor 
@ Trapped Room Escape | 1-7 Iunie

Pășiți împreună cu cei mici în într-o aventură memorabilă, plină de mistere și indicii ce așteaptă sa fie descoperite! La Trapped, dedicăm săptămâna 1 – 7 iunie copiilor! Le oferim preț unic de 40 RON/persoană pentru participarea la orice cameră de escape room, inclusiv CANDYLAND. Ce mai așteptați?

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019
Ediția a XIV-a @ ROMEXPO | 29 mai – 2 iunie

Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 29 mai – 2 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Marea Britanie.

Experimente cu Reacție și Distracție!
Ateliere de experimente pentru copii 4 – 12 ani

Clubul Copiilor Isteți vă așteaptă sâmbătă 1 iunie – ora 12.15, cu o serie nouă de Experimente cu Reacție și Distracție! Oare cum se poate face zăpadă, chiar dacă a venit vara? Sună a magie, însă la experimentele noastre, veți vedea că totul este știință! Rezervați-i un loc celui mic, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.
Vă așteptăm cu drag și chef de distracție!

Ziua Copilului la Clinceni Airshow 
Spectacol dedicat celor mici@ Clinceni | 1 iunie

De 1 Iunie suntem așteptați la Clinceni Airshow – un spectacol dedicat copiilorVom avea parte de: Hawks of Romania, White Wings , Blue Wings Romania, Balon cu Aer Cald, zboruri introductive cu avion ultraușor și planor, zboruri în tandem cu parașuta, soare și voie bună!

Chocolat 
Atelier de ciocolată Emoții din Ciocolată @ Căsuța lui Shoshon

Tărâmul ciocolatei se deschide și trecem prin porțile acestei minunate lumi să ne jucăm, să gustăm, să topim, să modelăm ciocolata și să aflăm povestea ei fascinantă! Pentru că ziua copilului trebuie să fie cu adevărat specială, avem o surpriză! Atelierele de ciocolată din 1 și 2 iunie vor fi asezonate și cu înghețată naturală, din fructe, fără adaosuri de arome, coloranți sau alte substanțe artificiale! Chocolat este un atelier de ciocolată pentru copii și adulți, în care reunim familia, gustăm bucuria și suntem cu toții copii.

Hainele cele Noi ale Impăratului
Spectacol la Teatrul Coquette | 1 iunie

Celebra poveste a lui Hans Christian Andersen a dat naștere unui spectacol plin de umor și învățăminte. O poveste despre mândrie, lingușeală, minciună și adevăr, pusă în scenă cu măiestrie de Teatrul Coquette.

Ecstatic Dance with Cacao
Highlight of the 4th Cycle @ Hermitage | 2 Iunie

Ultima întâlnire indoors înainte de vacanța de vară! O dată pe lună celebrăm, explorăm și vindecăm prin dans. ECSTATIC DANCE este o călătorie care te poate transforma, facilitată de DJ PASCAL DE LACAZE (ECSTATIC DANCE BERLIN) + Ceremonie cu Cacao / Body art / Zonă de masaj / Ora în comunitate / Potluck vegan – patru ore de muzică, mișcare și comunitate!

Cărturești Playground
Festival de joc și joacă | 31 mai – 1 iunie

Ne ascuțim memoria, construim strategii, punem întrebări și căutăm răspunsuri de la mic la mare la Cărturești Playground, ediția a II-a. Două zile intense cu ateliere, jocuri de inteligență, logică, memorie, dexteritate, 31 mai-1 iunie, grădina Verona, de la 11:30 la 17:30.

Club de Vară 2019  la Clubul Copiilor Isteți

Au început înscrierile la CLUBUL DE VARĂ! Haideți cu noi, să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare, la Clubul Copiilor Isteți din zona Ion Mihalache – Turda, situat într-o zonă rezidențială și ușor accesibilă, într-o clădire nouă și foarte luminoasă!
V-am pregătit multă distracție și activități frumoase: ateliere de știință și creație, activități artistice, muzică și dans, activități în aer liber, multe jocuri și voie bună! Nu mai stați pe gânduri, veniți să ne cunoaștem și să ne distrăm! Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă așteptăm cu drag și chef de distracție!

Ziua Copilului în familie cu Evadează Cu Noi
Evadare @ Parcul Comana | 1 iunie

De Ziua Copilului ne-am propus să oferim experiențe frumoase pentru întreaga familie. Nu avem și noi, adulții, un copil ascuns căruia îi place să se joace?! ;o) Și, pentru asta, mergem în parcul Comana și vă așteptăm de la ora 11.

Traseu pentru copii în Antipa – cu premii!
@ Muzeul Antipa | 1 iunie

Haideți sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00, să parcurgeți traseul pregătit special pentru copii și părinți, folosind aplicația de explorare Questo. Veți afla lucruri noi despre animalele din muzeu în timp ce urmăriți indicii și rezolvați o misiune alături de un detectiv pinguin, Papion pe numele său.

1 ZURLI E!, cel mai mare Carnaval pentru copii
@ Sala Palatului | 1 iunie

Gașca Zurli îi așteaptă pe toți fanii să vină costumați de carnaval. Vom face o super paradă, vom dansa și vom cânta împreună! Și personajele Gașca Zurli vor fi mascate, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Pregătim mari suprize, pe care le vom dezvălui una câte una.

Femei pe Mătăsari #9 – Festival Urban
@ Strada Mătăsari

Nouă.
O nouă ediție la care am numărat pe degete și ne-a ieșit 9.
O abordare eclectică a poveștilor spuse în doi, o amintire a tradițiilor împletită cu puțin din kitschul zilelor noastre.
O poveste în stradă despre mese întinse, muzici care mai de care, lurex și diamante…Pe alocuri filme din arhive, rochii și pantofi de lac.
Ce să mai zicem…ca la nuntă. Și nu orice fel de nuntă ci una ca-n povești – începe vineri 31 mai și se termină, hăt, pe 2 iunie.
Pe Mătăsari.

Carnavalul Copilăriei 
@ AFI Cotroceni | 1 – 2 Iunie

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită în AFI Cotroceni timp de două zile. Pe 1 și 2 iunie, copiii și părinții sunt invitați la Carnavalul Copilăriei. Cel mai mare mall din România este locul unde de sărbătoarea copilăriei vor avea parte de zeci de activități distractive și o mulțime de jocuri. În premieră, vor putea participa la cel mai mare club de Slime, vor putea face baloane uriașe de săpun ori experimente inedite cu gheață carbonică la atelierul Happy Chemistry.

1 Iunie, Ziua Copilului
@ Parcul Mogoșoaia

Ca în fiecare an, Comuna Mogoşoaia sărbătoreşte Ziua Copilului. Vă invităm începând cu ora 11:00 în Parcul Mogoşoaia la o sărbătoare de poveste. Copiii de toate vârstele se vor bucura, rând pe rând, de o mulţime de jocuri şi jucării, ateliere de pictură, picturi pe faţă, mascote, baloane, popcorn şi vată de zahăr.

Sărbătorim Ziua Copilului la Rocket Bike Fest!
@ Pădurea Cernica

Rocket Bike Fest, competiția de ciclism cross-country pentru toată familia revine la cea de-a IX-a ediție în sezonul cald. Anul acesta, „pista prieteniei” se deschide odată cu prima zi de vară și invită iubitorii de distracție pe două roți, de toate vârstele, la sărbătoarea copilăriei.

1 Iunie – Expediție sub apă
@ Parcul Natural Văcărești

De Ziua Copilului invităm toți micii exploratori în Parcul Natural Văcărești! 🌱
Cu echipamentele noastre și curiozitatea lor, încercam să pătrundem tainele creaturilor care sălășluiesc în izvoarele, bălțile și lacurile din parc. 🐊
Și pentru că tuturor ne place emoția descoperirii, vom organiza și o vânătoare de comori! 🔎 💎

De Ziua Copilului copilăriți împreună la Therme!

De 1 iunie sunteți invitați să vă bucurați împreună cu cei mici de o poveste plină de personaje fascinante și mistere din adâncurile mărilor și oceanelor. În acest an, la Therme, de 1 iunie, părinți și copii vor copilări împreună pentru o zi.

Deschidere 2019 @ Magic Place Aqua Park
1 – 2 iunie

În weekendul 1-2 iunie Magic Place Aqua Park dă oficial startul noului sezon: #MareaBalaceala 2019. Special de ziua celor mici, cele mai iubite personaje de poveste vor veni la piscină într-o paradă de zile mari 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.