Se anunță un weekend cu puține momente însorite și șanse mari de precipitații. De aceea ne facem și planuri pentru a ieși în familie la evenimente indoor. Îți oferim o listă de 12 recomandări de evenimente pentru un weekend kid-friendly în 20-22 iulie: spectacole, târguri și festivaluri și alte evenimente speciale.

Nu rata nici recomandările noastre de școli și tabere de vară.

Vă dorim un sfârșit de săptămână minunat!

2 Iesiri in Familie la Bucuresti 20-22 Iulie. Evenimente pentru Copii si Parinti gokid

VINERI | 20 IULIE 2018

ATELIER

  1. Cum poți învăța mai ușor, decât prin povești și jocuri? Terapia cu povești te invită la un atelier de Inteligența emoțională prin povești și jocuri, potrivit copiilor între 6 – 12 ani, care îi va ajuta pe aceștia să învețe despre gestionarea emoțiilor, empatie, valori de viață, o bună relaționare, stimă de sine și încredere.

REATREAT HOLISTIC

  1. România Healing te așteaptă în familie la un weekend de relaxare și reconectare cu natura, într-un loc perfect pentru a ne detașa de zgomotul orașului și de A Fi împreună, în natură. La granița dintre Muntenia și Transilvania, la doar două ore de București, organizatorii pun la dispoziția familiilor care vor să petreacă un weekend simplu, cu oameni asemenea, cu copii liberi și mâncare făcută pe foc, la ceaun. Cu joacă și învățare și relaxare.

WORKSHOP DE COMUNICARE

  1. Ti s-a intamplat si tie sa te enervezi si sa te certi chiar cu persoanele pe care le iubesti? Iti doresti sa ai relatii in care sa comunici cu adevarat, sa te simti pus in valoare, implinit? Vrei sa te afirmi asa cum esti si sa iti cresti increderea in tine insuti? Centrul AmaneSer ne invită la Te iubesc, dar uneori nu te suport!, un workshop de comunicare relationala cu Cati Calin, psiholog si trainer in comunicare relationala cu Metoda ESPERE®.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 20 IULIE

SÂMBĂTĂ | 21 IULIE 2018

ATELIERE

  1. Muzeul Satului ne invită la Atelierele de Educație Muzeală – Plantează și Vizitează, o serie de ateliere prin care vizitatorii sunt invitați să învețe despre plante, despre proprietățile lor și modul de cultivare. Prin muzeu vor fi amenajate parcele în gospodării aparținând diverselor zone ale țării, iar participanții vor avea posibilitatea să-și îngrijească propria grădină.
  2. La Muzeul Naţional al Literaturii Române au loc ultimele programe Da’DeCe are literatura muzeu în iulie, în care copiii de 6-8 ani însoțiți de părinți pot să viziteze muzeul în prezența unui educator muzeal care va propune jocuri, povești, discuții în care variantele copiilor sunt cele bune, iar cuvintele sunt în rolul principal.

TEATRU & ATELIERE

6.Teatrul Ion Creangă continuă stagiunea estivală în parcurile din București. Scena ambulantă a Teatrului poposește timp de două zile, pe 21 și 22 iulie, în Parcul Crângași din Sectorul 6 al Capitalei, unde cei mici, însoțiți de părinți și bunici, se vor putea bucura de o nouă sesiune de teatru și ateliere pe teme istorice.

FESTIVAL

După succesul primelor opt ediții, care au reușit să strângă anual peste 20.000 de participanți în doar patru zile de festival, FITSB extinde programul la o lună de evenimente și devine astfel cel mai mare festival de teatru de stradă din România. Vezi programul B-Fit in the Street! 2018 în weekend 21-22 iulie.

TÂRGURI

  1. Vara e grea e în oraș pentru cei între vacanțe sau care nu pot călători pe meleagurile pe care le visează așa că, pentru dacă sunteți cu sufletul în alte locuri, aducem puțin exotic, puțin misterios și puțin de departe la Grădina cu călătorii, târg mare cu artiști și artizani pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă, ca pe suvenirurile din vacanțe.
  2. De vineri pana duminica Muzeul National al Taranului Roman ne asteapta la Nedeie – Targ’sor de vara cu demonstratii de tesut, incondeiat oua, modelaj cu ceara, impletituri din lavanda, sculptura in lemn, pictura pe ceramica, icoane, bijuterii, tors, cusut, pictura pe suport textil, pictura vitralii.

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE DE WEEKEND

DUMINICĂ | 22 IULIE 2018

ATELIERE

  1. Duminică la Muzeul Naţional al Literaturii Române au loc ultimele programe Da’DeCe are literatura muzeu în iulie, în care copiii de 8-10 ani însoțiți de părinți pot să viziteze muzeul în prezența unui educator muzeal care va propune jocuri, povești, discuții în care variantele copiilor sunt cele bune, iar cuvintele sunt în rolul principal.

FILME

  1. În weekend la Cinema Elvire Popesco vedem Filme pentru Întreaga Familie. De la orele 12:00 rulează Operațiunea Ham-Ham (+5 ani) iar de la 14:00 filmul Peter Iepurașul (+5 ani). Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului precum și din locațiile partenere.

TEATRU & ATELIERE

Teatrul Ion Creangă continuă stagiunea estivală în parcurile din București. Scena ambulantă a Teatrului poposește timp de două zile, pe 21 și 22 iulie, în Parcul Crângași din Sectorul 6 al Capitalei, unde cei mici, însoțiți de părinți și bunici, se vor putea bucura de o nouă sesiune de teatru și ateliere pe teme istorice.

FESTIVAL

După succesul primelor opt ediții, care au reușit să strângă anual peste 20.000 de participanți în doar patru zile de festival, FITSB extinde programul la o lună de evenimente și devine astfel cel mai mare festival de teatru de stradă din România. Vezi programul B-Fit in the Street! 2018 în weekend 21-22 iulie.

TEATRU

  1. Basmele și poveștile pentru copiii care au rămas în București prind viață duminica la Trattoria Buongiorno Arena! Dacă vremea ține cu noi, piesa de teatru se va juca pe terasă. Nu vă faceți griji dacă vremea nu va fi frumoasă, căci ne vom muta în interior până numărați la 10 :). Avem întâlnire cu un personaj tare îndrăgit de toți copiii, o fetiță prietenoasă și isteață: Scufița Roșie.

ȘCOALĂ DE VARĂ

Au inceput inscrierile la CLUBUL DE VARA! Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai – Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, excursii,  multe jocuri si voie buna! Nu mai stati pe ganduri, veniti sa ne cunoastem si sa ne distram! Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vezi detalii.

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE DE WEEKEND

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.