Ne apropiem cu pași repezi de un weekend cu vreme perfectă pentru ieșiri în aer liber la București. Vezi unde putem merge împreună cu cei mici, 16 recomandări GOKID de evenimente pentru copii și părinți în 16-17 iunie: spectacole, târguri și festivaluri și alte evenimente speciale.

16 Iesiri de Exceptie Familie _ Weekend la BucureSti 16-17 Iunie gokid

SÂMBĂTĂ |  16 IUNIE 2018

FESTIVALURI

 1. Parcul Tineretului din Capitală gazduiește în perioada 15-17 iunie o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie, o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de întreaga familie. Programul festivalului reunește o mulțime de activități dedicate publicului de toate vârstele: scena găzduiește spectacole și concerte, iar în spațiile conexe au loc ateliere, lecturi și demonstrații dintre cele mai interesante. Mimi și statui vivante animă aleile, iar instalațiile lansează adevărate provocări pentru tinerii exploratori.
 2. Street Delivery dă startul celui mai influent eveniment de responsabilitate civică din România pentru o urgență comună: nevoia unor orașe pentru oameni. În 2018, situația arată din ce în ce mai alarmant. Avem prea mulți ani de recuperat în orașe care continuă să ne sacrifice. Cum aducem înapoi timpul pierdut? Aflăm la Street Delivery – Smart Cities? Eveniment de Responsabilitate Civică 2018.

Comunitatea Ecstatic Dance Bucharest împărtășește la Street Delivery câteva practici hrănitoare pentru viața în oraș la evenimentul zilnic ED Transformational Camp > Street Delivery 2018.

 1. ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! TOATE, fără grija timpului! În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!
 2. Vară, căldură, vacanță… anotimpul perfect pentru a-ți scoate la iveală garderoba de tricouri! Dar ce ai spune de un loc în care acest mult iubit obiect vestimentar e „personajul” principal timp de 2 zile? În perioada 16 – 17 iunie 2018 suntem așteptați la a 4-a ediție T-shirt Fest!
 3. OmFest este primul festival din România care ne celebrează pe noi, oamenii, exact așa cum suntem cu toate diferentele artistice și culturale. Ideea festivalului este să promovăm unitatea interculturală între oamenii care locuiesc în București indiferent de unde sunt, ce statut au, de cât timp sunt în România sau ce vor să facă mai departe. Ediția din iunie 2018 este dedicată refugiaților și migranților cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților.

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE GOKID DIN WEEKEND

TÂRG

 1. Bounty Fair #35 – Shopping Creativ în Grădină plănuiește în secret o mega aniversare pentru Iunie cel stilat, la care reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu. Hai să ocupi locul invitatului de onoare! Și pentru că Iunie este pasionat de culori, natură, clădiri și grădini cu personalitate, gazda evenimentului este minunata grădină a Casei Universitarilor.

SPECTACOL

 1. După succesele extraordinare cu ”Vasilisa” și ”Pințul crab”, doamna Jaqueline Bratu va monta la Opera Comică pentru Copii spectacolul de balet ”Prințesa florilor”, adaptare după celebra poveste a lui H. C. Andresen, ”Degețica”.

ATELIERE

 1. Tăpușele vă invită la atelierul „Aluat sărat, hai, la modelat!”, recomandat copiilor cu vârste între 1-4 ani. Cui nu-i place să se joace cu făina şi apa? Hai să le amestecăm, să le frământăm, să le modelăm, dar înainte de toate să ascultăm o poveste animată de personaje din aluat!
 2. Britanica Learning Centre le pregătește celor mici o surpriză creativă care îmbină însușirea primelor cuvinte și expresii din limba engleză cu experiența învățării senzoriale. Folosindu-ne de mânuțe iscusite și de materiale cât mai diverse, vom petrece împreună o dimineață plină de stimulente senzoriale, care va avea ca bonus exersarea limbii engleze. Vino la Workshop – Sensory Activities for Kids!

EVENIMENT EXPERIENȚIAL

 1. Parenting Academy te invită, alături de Ravid Aisenman Abramsohn, leader Hand in Hand Parenting din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu și Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting în România la Furtunile Emoționale la Copii și Părinți, un eveniment experiențial despre cum ascultăm emoțiile în familie. Vor fi prezentate patru instrumente de conectare nu doar teoretic, ci în special cu ajutorul multor demonstrații live și exemple concrete. Astfel, publicul va pune cele mai arzătoare întrebări legate de sine și copiii lor.

PORȚI DESCHISE

 1. De dimineată până pe-nserate casa Kids Cloud va fi deschisă pentru noi și suntem invitați să ne cunoaștem și să vorbim despre cât de frumos este să fii părinte, mai bem o citronadă și ne jucăm. Mult ne jucăm. Cu noi. Cu copiii. Hai să adunăm emoții, prieteni și distracție, sâmbătă, 16 iunie, la Kids Cloud acasă! Hai la Ziua Porților Deschise la Grădinița Kids Cloud să te îndrăgostești de viitoarea grădiniță a copilului tău!

RECOMANDĂRI

AVENTURĂ

 1. Există o frumusețe profundă în a petrece timp împreună cu copilul (copiii) tăi. În a avea experiențe împreună, în a construi amintirile de mai încolo. România Healing te invită la Time for Dads #1 la Poiana Mărului, o mică aventură, fără program fix, într-un cadru natural minunat. Și te invită să mergi împreună cu copilul tău. Dacă ești tatăl fericit al mai multor copii, îți recomandă să alegi doar unul pe care îl iei cu tine în această aventură. Pentru ca acesta să primească 100% din atenția ta. Nu trebuie să se supere fratele sau sora, vor mai fi ieșiri!.

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE GOKID DIN WEEKEND

 

DUMINICĂ  |  17 IUNIE 2018

SPECTACOLE

 1. Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării.
 2. Tăpușele ne invită la spectacolul- atelier “Povestea puiului de arici”, vârsta recomandată 1-4 ani. Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru.

ATELIER

 1. Fun Academy ne invită la Provocarea bezelelor – atelier de constructii stabile. Spaghetele și bezelele sunt doar pentru mâncat? Ei bine, nu! Noi am învățat să ne și distrăm cu ele :). Am conceput un atelier inovativ pentru copii in care vom construi structuri stabile folosind două materiale neconvenționale și multă imaginație! Micii ingineri vor face construcții rezistente din spaghetti și bezele.

TREASURE HUNT

 1. Ti-ar plăcea ca cel mic să petreacă mai mult timp în natură? Minunat! Acum o poate face într-un mod inedit. PlaYouth și Tentsile România îi invită pe copii să pornească în căutarea unei comori pentru care indiciile vor fi ascunse în corturi. Nu orice fel de corturi însă, ci unele suspendate în copaci! La Treasure Hunt și Corturi în Copaci, un eveniment pentru copii de 7-12 ani.

 

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE GOKID DIN WEEKEND

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.