Săptămâna aceasta se termină așa cum a început, cu zile călduroase dar umede și pe alocuri furtunoase. Dacă rămânem în București e bine să știm unde putem merge împreună cu cei mici pentru a putea rezerva din timp locuri la evenimentele indoor. Vezi 12 recomandări GOKID de evenimente pentru un weekend kid-friendly în 9-10 iunie: spectacole, târguri și festivaluri și alte evenimente speciale.

12 Recomandari GOKID pentru un Weekend Kid-Friendly la Bucuresti 9-10 Iunie

SÂMBĂTĂ  |  9 IUNIE 2018

 1. Vrei sa socializezi sau pur si simplu sa ai un weekend placut cu prietenii, copiii …. cu familia? Sau pur si simplu vrei sa iti bei cafeaua linistit in timp ce copiii se distreaza invatand sa isi pregateasca singuri deserturile preferate? Vrei un weekend placut si ALTFEL? Vino sâmbătă la Gelato & Bread Worshops, să bucătărim împreuna! Vei primi şi o diplomă pentru asta, distracţia garantată!
 2. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 9 iunie – ora 12.30, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vedea? Rezerva-i un loc copilului tau la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

SPECTACOL

 1. Opera Comică pentru Copii ne invită la Jack și Vrejul de Fasole, un spectacol de balet dinamic și plin de pilde pentru copii de +3 ani. Pe măsură ce întâlnește binele, răul, minciuna și prietenia, Jack se transformă din micul ghiduș, aflat la sfârșitul copilăriei, într-un tânăr care nu se lasă influențat și care, până la final, dobândește propriul discernământ.

FESTIVALURI & TÂRGURI

 1. Picnic Fonic Festival 2018 revine pentru al 3-lea an in uimitoarea padure din cadrul Federatiei Romane de Tir Sportiv. De vineri pana duminica seara: Music, Arts & Fun in the Wilds of Bucharest. Locatie: Padurea Baneasa! Accesul este permis persoanelor cu vârsta 18+.
 2. THE FRESH IN THE GARDEN @ Grădina Botanică îi aduc pe cei de la Subcarpati – pentru prima oarã în variantă ACUSTICĂ, Deliric x Silent Strike feat. Muse Quartet – la prima apariție la București în 2018, Coasts – dragoste bristoleză de indie rock și Oceans, în premiera națională și alții.
 3. Summer Haggle @Grădina sticlarilor dă startul târguielii de vară! Ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la un pahar cu ceai rece, în timp ce scormonim prin felurite lucruri! Regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar. Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

CURSĂ

 1. Sâmbătă suntem așteptați la Asaltul Lupilor Family Mud Race, o cursa cu obstacole & mud, destinată familiilor cu copii, de aproximativ 2-3 km, necompetitiva si necronometrata, care isi propune sa ofere familiilor momente unice si de calitate petrecute impreuna.

EVENIMENT MUZICAL

 1. Hidden ne așteaptă la Oglinzi Orientale, un concert electro-oriental în ciripit de fluiere și zumzăieli de clarinet. Eveniment muzical la început de vară lungă…

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE DE WEEKEND

 

DUMINICĂ  |  10 IUNIE 2018

SPECTACOLE

 1. PAM PAM – teatru muzical educativ pentru copii te invita intr-o “Calatorie muzicala pe aripile vantului”, la un musical educativ, dupa un scenariu original, in care micii si marii spectatori sunt purtati intr-o calatorie muzicala in diferite colturi ale lumii.

Un spectacol pentru intreaga familie care cucereste prin firul epic al povestii, prin pasajele muzical-coregrafice, dar si prin costumele special realizate. Spectacolul este o poveste frumoasa si educativa in care toti cei prezenti descopera lectii de viata cu adevarat importante in relatiile interumane.

 1. Simpaticii Arlechino și Colombina au o nouă misiune de îndeplinit: s-o ajute pe servitoarea Serpina să pună mâna pe averea stăpânului său. Acesta, un bătrân bogat dornic să scape de cicăleala Serpinei, îi cere lui Arlechino să-i găsească repede o soție. Arlechino și Colombina pun la cale o farsă bătrânului Uberto, care se trezește însurat cu forța. În spectacolul pentru copii +3 ani la Opera Comică pentru Copii!

JOC REAL

 1. Crezi ca poti sa fii spion in probabil cel mai mare joc real din Romania? Quest Mission – epic escape rooms ne așteaptă la Train Enigma – probabil cel mai mare joc real din Romania, o misiune de spionaj ce include un tren real in miscare si peste 4,5 ore de distractie si aventura, care incep si se termina in Bucuresti.

ATELIERE

 1. Librăria Cărturești invită copiii de peste 4 ani la un frumos Atelier de împâslit planete, prilej cu care vom învăța să meșterim planete pufoase și pline de culoare. Imaginația și culoarea ne vor ajuta să facem adevărate opere de artă. Fiecare participant își va putea alege planeta pe care dorește să o exploreze și să o creeze.

PICNIC

 1. Pentru a sărbători 80 de ani de British Council în România, vă invităm la picnicul aniversar din Grădina Botanică. Copiii vor putea participa la activitățile pregătite de profesorii și partenerii noștri, precum o vânătoare de comori, pictură pe față, cricket și chiar și programare! Dacă doriți să mâncați ceva, puteți aduce de acasă un coș cu bunătăți și o pătură.

VEZI TOATE RECOMANDĂRILE DE WEEKEND

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.