Și anul acesta ne bucurăm de un city break în mijlocul orașului adus în parcul Kiseleff de Gradina cu Artisti. Așa că dorul de călătorie ne va purta prin țări precum India, Coreea și Turcia reprezentate de asociații, dar și activită și ateliere separate.

cover-facebook-gradina-calatoare---modificat

 


Am pregătit și de data aceasta târg mare cu meșteri și artizani pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă.

Zona de ateliere ne oferă ateliere de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Comics Didactic și Asociatia-Editura Istoria Artei, tehnica ebru și caligrafie turcească cu Asociația pentru Dialog şi ValoriUniversale, ateliere de pictură cu Mihaela Deseneaza, de decoupage cuDori’s Creations, dar și de suporturi de flori cu tehnica macrame aduse de Mynodart. De asemenea, cei mici vor putea colora cu Sabbiarelli.ro si Colorvelvet.ro

Prietenii noștri de la Sarang Hangug – 사랑 한국 îi vor învăța pe cei mici să decoreze lampione și să le transforme în baloane cu aer cald, adevărate instrumente de călătorit.

Ca în orice călătorie respectabilă, scoatem pernele în zona de lounge, unde Împletim Povești Colorate dintr-un dream catcher, facem Codiţe Colorate și împletituri și ne răsfățăm cu tatuaje cu henna și tot ce are să ne ofere zona de food.

Pe pajiște ne bucurăm de ateliere de yoga cu Mariana Drăgan, iar Ioana Lupescu de la Bucuresti Swing Dance Society vă va învață câțiva pași de ușor de exersat și pentru ne-experimentați.

Alături de noi în mica noastră excursie de un weekend vin și reprezentanți ai animăluțelor: Dog Rescue Romania, Fundaţia Visul LuaneiFriends of Shelter Who Saves SoulsKola Kariola și GIA – Group Initiative for Animals. Nu ne oprim aici cu asociațiile pentru că îi vom avea alături de noi și pe Asociația „Ana și Copiii”Asociatia Help The People si Asociatia Anais.

Evenimentul de pe facebook îl găsiți aici.

Revenim cât de curând cu programul pe ore.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.