La sfârșitul lunii mai ne revedem în Parcul Grădina Icoanei, la mult-așteptatul Târg de Moși, să ne bucurăm împreuna de mini-festivalul urban la firul ierbii, cu iz de bâlci și meșteșuguri.

Nu va lipsi nici de data asta expoziția cu vânzare de produse handmade, așa că, indiferent că sunteți în căutare de bijuterii, dulciuri, decorațiuni sau orice alte minuni, pentru voi sau pentru cei dragi, cu siguranță le veți găsi la noi.

În zona de ateliere veți putea veni cu cei mici la pictat pe ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio sau decorat cu tehnica șervețelului și pictat mandale pe scoici cu Dori’s Creations. Prietenii noștri de la Sarang Hangug – 사랑 한국 îi vor învăța să decoreze linguri și lampione prin diferite metode, iar fetele de la Buticul Lizzucai le vor arăta în ce constă tehnica Diamond Dotz.

Bineînțeles că nu există bâlci fără o doză de misticism, așa că în zona de lounge avem pregătit pentru voi un spațiu cu tarot. Tot aici vă veți putea savura cafeaua în timp ce sunteți răsfățați cu un tatuaj de Laura de la Henna Journey.

Surprizele nu se termină aici pentru că cei de la Fundatia Parada ne vor aminti ce înseamnă să te bucuri de un spectacol de jonglerii și acrobații, vom învăța câțiva pași de dans cu Bucuresti Swing Dance Society, iar Creative Board Gaming ne pregătesc un concurs de Cards against Humanity.

Alături de noi la Târgul de Moși, reprezentanți ai animăluțelor, vor fi Dog Rescue Romania, Fundaţia Visul Luanei, Friends of Shelter Who Saves Souls și Kola Kariola.

Revenim cât de curând cu programul pe ore.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

Linkul către evenimentul de pe facebook îl găsiți aici.

 

targ-de-mosi-gradina-cu-artisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.