Sfârșitul lunii august și Gradina cu Artisti ne aduc un adevărat city break în mijlocul Bucureștiului. Așa că dorul de călătorie ne va purta prin țări precum India, Coreea și Turcia reprezentate de asociațiile Asociatia de prietenie Romano-TurcaSarang Hangug – 사랑 한국 și Namaste India.

Nelipsita expoziție cu vânzare de produse handmade le va cuprinde pe toate, de la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar, de luat cu noi acasă sau în călătorie.

Zona de ateliere ne aduce ateliere de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, tehnica ebru cu Asociatia de prietenie Romano-Turca și ateliere cu tehnnica decoupage susținute de Igloo after-school.

Ca în orice călătorie respectabilă, nu va lipsi zona de lounge, unde Țesem codițe și povești colorate cu Artizane și ne bucurăm de tatuaje cu henna făcute de Henna Journey și împletituri de Cosanzene.

Dupa ce ne relaxăm puțin, zona de lounge se transformă în fiecare seară în zonă de spectacol cu program de percuție pe ritmuri exotice, jam session și muzica străzii.

Alături de noi în călătorie vin si reprezentanți ai animăluțelor: GIA – Group Initiative for AnimalsVisul Luanei – Luana’s Dream și Dog Rescue Shelter.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

Posterul evenimentului:

Poster Gradina Calatoare-by Gradina cu Artisti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.