La sfârșitul lui mai, Parcul Grădina Icoanei se transformă în târg de Moși, cu iz de bâlci și meșteșuguri.

Nu va lipsi nici de data asta expoziția cu vânzare de produse handmade, de la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Zona de ateliere va fi în continuare aglomerată cu activități pe gusturile tuturor, de la atelier de pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, până la ateliere de desen cu Andrei Berinde și Asociatia-Editura Istoria Artei și la atelierele partenerilor de la Igloo și a celor de laAsociatia PsiArt.

Bineînțeles că nu există bâlci fără o doză de misticism, așa că în zona de lounge avem pregătit pentru voi un spațiu de ghicit în palmă cu Zoe Costache,  iar cei de la Parada ne vor aminti ce înseamnă să te bucuri de un spectacol de jonglerii și acrobații.

Și pentru că știm cât de mult sunt apreciate tatuajele, cei mari își vor putea face tatuaje cu henna la Cecilia Huțanu, iar cei mici vor fi pictați pe față de Creative Arts.

Surprizele pentru cei mici nu se termină aici, pentru că sâmbătă dimineață se vor putea bucura de un spectacol de teatru pentru copii „Unde a disparut chitara magica?” susținut de Juxi Magic.

Alături de noi la Târgul de Moși, reprezentanți ai animăluțelor, vor fi Visul Luanei – Luana’s Dream împreună cu Wilderness Research and Conservation, GIA – Group Initiative for Animals, Red Panda Romania și Dog Rescue Shelter.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

Posterul evenimentului:

Gradina cu Artiști - Târgul de Moși

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.