Grădina cu Artiști – Ediția de primăvară

aprilie 12, 2016 at 19:12 Lasă un comentariu

În weekendul 23 – 24 aprilie, Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2 se transformă într-un spațiu de manifestat, artă și cultură în aer liber.

De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, expoziția cu vânzare de obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Prima ediție din acest an va culmina sâmbătă seară cu un Concert CATS in the RAIN (Miss Tincea – voce, Cătălin Lungu – chitară, Daniel Iliescu – cajón). Pe aceași scenă Judy Florescu va cânta pentru 1 leu.org – primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România, iar cei mici se vor putea bucura de un spectacol de teatru pentru copii „Unde a disparut chitara magica?” susținut de Juxi Magic și vor învăța prin muzică limba engleză cu MikoKids

Ediția de primăvară ne întâmpină cu o mulțime de ateliere pentru public: de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu), de păpuși din lână cu Ionela Uță, de desen cu imaginile Garilor din Bucuresti (susținut de Andrei Berinde), tot de desen cu Asociatia-Editura Istoria Artei, și o serie de ateliere tare interesante cu cei de la Igloo.

Pe lângă zona de ateliere, vă așteptăm și în zona de activități unde vom juca Jocurile Copilăriei cu Nefiresc, ne vom antrena la o sesiune de Jam Session tot cu Nefiresc. iar Uleiosul ne va plimba cu cargo bicicleta.

Nu va lipsi zona de lounge, unde ne vom putea savura cafeaua liniștiți, în timp ce doritorii vor fi pictați pe față de Creative Arts, sau pictați cu henna de Cecilia Huțanu. Tot în această zona, duminică vom putea să facemSchimb de Carti cu bookblog.ro.

Alături de noi anul acesta vor fi atât cei de la Visul Luanei – Luana’s Dream și Wilderness Research and Conservation care ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obișnuiți, cât și Red Panda Romania, iar în partea de expoziție veți putea să vă plimbați printre tablourile Cristinei Mihaela Radulescu și ale copiilor cu care artista face pregatire la pictură.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

Poster_florii_Gradina_cu_artisti-final

Vă lăsăm cu o melodie CATS in the RAIN și ne vedem la eveniment!

Reclame

Entry filed under: Evenimente. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Înscrierile la Expoziţia cu obiecte handmade din cadrul Grădina cu Artişti – Ediţia de Toamnă au început! Program Grădina cu Artiști – Ediția de primăvară

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Te asteptam si pe Facebook

Urmareste-ne pe twitter

  • Multumim tuturor pentru un eveniment reusit! 7 years ago
  • Inscrierile pt expozanti s-au prelungit pana in data de 26 august. Mai avem locuri libere pt cei interesati! 7 years ago
  • Oferim umbrelute pentru expozanti din partea partenerului nostru Borsec! 7 years ago

Fii la curent cu toate noutatile din Gradina cu Artisti direct din casuta ta de e-mail ! Inscrie-te mai jos !

Alătură-te altor 1.239 de urmăritori


%d blogeri au apreciat asta: