Pe toată perioada evenimentului Grădina cu artişti, 12-13 aprilie, din Parcul Grădina Icoanei, Creative Arts va susţine ateliere de inspiraţie florală şi de Paşti pentru micii sau marii curioşi şi talentaţi.

Aşadar, toată ziua de sâmbătă, între orele 11:00 – 18:00, copiii vor putea picta ceramică handmade cu motive de sărbătoare pe diferite suporturi (ceşcuţă, farfurie, bol, suport de ou etc.), îndrumati de meşterii de la Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio. Costul atelierului variază între 10 şi 80 de lei, în funcţie de obiectul pictat iar ceramica va putea fi ridicată din atelierul Ch’artist în maxim o săptămână unde va fi prelucrată prin coacere şi glazurare.

De la 11:00 la 13:00, trainerii de la Creative Arts transformă forme de polistiren în decoraţiuni simpatice, numai bune pentru masa festivă. Copiii vor realiza animăluţe, albine şi floricele cu care pot împodobi aranjamentele florale sau coşurile cu ouă.

Între 14:00 şi 16:00 cei mici vor preschimba resturile de material în flori spectaculoase, numai bune de pus pe rochiţe, hainuţe şi pălării. Chiar şi cei mai nepricepuţi în ale cusutului pot învăţa să creeze accesorii deosebite, pentru dăruit celor dragi de Florii.

Programul se încheie cu atelierul desfăşurat între 16:30 – 18:30, unde copiii vor recicla foarte creativ PET-uri, transformându-le în suporturi de lumânări şi recipiente colectoare pentru masa de Paşte.

Programul este valabil atât sâmbătă, 12 aprilie, cât şi duminică, 13 aprilie. Toate atelierele Creative Arts se desfăşoară în baza unei donaţii de 10 lei iar participanţii vor păstra obiectele realizate. Workshop-urile sunt destinate copiilor peste 3 ani (cel de ceramică, decorare polistiren şi reciclare PET-uri) şi peste 6 ani (flori cusute).

Pentru cei mari şi creativi propunem un atelier de prelucrare a lânii (tehnica felting), care se va desfăşura în ambele zile între orele 16:00 – 18:00. Participanţii vor învăţa tainele vechi de sute de ani ale împâslirii şi vor crea flori nemaivăzute. Costul atelierului este de 20 de lei.

Haideţi la Grădina cu artşti să învătăm  împreună lucruri frumoase!

Poster GCA tablou copy

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.