Grădina cu artişti organizează ediţia de Florii şi Paşte în data de 12-13 aprilie, între orele 11:00 – 20:00 , în Parcul Grădina Icoanei. Aici vor avea loc activităţi interesante pentru fiecare dintre voi, poţi veni cu familia sau prietenii pentru o plimbare relaxantă în parc unde vă veţi bucura de frumuseţea expoziţiei de pictură, puteţi lua parte la atelierele de creaţie de unde veţi pleca cu noi cunoştinţe, de asemenea la expoziţia cu vânzare de Florii şi Paşte veţi găsi cadourile potrvite pentru a le oferi persoanelor dragi de sfintele sărbători şi nu în ultimul rând vor fi concursuri distractive pentru toţi, copii, tineri sau adulţi şi surprize pentru cei cu nume de flori.

În program vom avea :

Expoziţia prezintă publicului lucrări care ne introduc în atmosfera pascală, în stransă legatură cu mediul ambient in floare, totul prin intermediul picturii, artei digitale, a graficii şi a sculpturii.

S-au adunat cei mai inspiraţi creatori de artă şi handmade care îşi vor expune spre vânzare lucrările ce sunt relevante tematicii Floriilor şi a Paştelui: aranjamente florale, produse de artă şi obiecte  handmade, piese vestimentare.

În ambele zile ale evenimentului Creative Arts susţine ateliere de inspiraţie florală şi de Paşti pentru micii sau marii curioşi şi talentati : pictura pe ceramică handmade cu motive de sărbatoare pe diferite suporturi; transformarea polistirenului în decoraţiuni simpatice, numai bune pentru masa festivă; preschimbarea resturilor de material în flori spectaculoase; reciclarea creativă a PET-urilor; împâslirea lânii cu ajutorul căreia se crează flori nemaivăzute.

Concursurile se vor desfăşura sub forma unor joculeţe interactive ce vor întreţine bunăstarea voastră atât prin amuzamentul de care veţi avea parte pe parcursul lor, cât şi prin premiile oferite câştigătorilor în urma acestora.

– 1, 2, 3 Desenaţi!

– 1, 2, 3 Decupaţi!

– Desenul ghicitoare

– Treasure hunt

– Telefonul fără fir creativ

Tot în categoria concursurilor avem surprize pentru cei cu nume de floare !

Pe toată perioada evenimentului Red Panda şi Robi vin în atenţia voastră cu căţeluşi şi pisicuţe care aşteaptă cu nerăbdare să fie adoptate, dar şi cu alte proiecte care vin tot în ajutorul acestora. De ce cadouri cu suflet?… Pentru că atunci când dăruieşti un astfel de animal, cu singuranţă dăruieşti din suflet un cadou cu suflet!

Vino la Grădina cu artişti să ne bucurăm împreună de toate aceste lucruri minunate!

Poster GCA tablou copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.