Insotitorii prichindeilor vor putea sa se bucure o activitate antrenanta: o piesa de teatru – Iubitul meu…Leonard: regizata de Mona Gavrilas putem spune ca este un spectacol de teatru, muzica si dans care va imbia publicul cu un iz de romantism si buna dispozitie.

Călătorie de la adult la copilărie este o piesa de teatru montata pe poezia si muzica legendarului interpret Leonard Cohen. Publicul este invitat intr-o calatorie prin viata, de la batranete la copilarie, prin iubiri, bucurii si intristari. Porniti la drum alaturi de actrita Diana Giubernea prin prisma unui om care, de-a lungul vietii, a incantat mii de suflete de orice varsta.

Am scris cateva randuri despre ce am trait si simtit dupa serile cu IUBITUL MEU…LEONARD, asa ca va garantez ca o sa petreceti o seara cu iz romantic si cu prieteni apropiati care sa va ramana vie in amintiri multa vreme de aici incolo. Versuri de Leonard Cohen, muzica tot de El, costume, scenografie si regie de Mona Gavrilas, rol principal de Leonard : batran, evreu, poet, muzician, calugar, indragostit, matur, revoltat, partener de cuplu, copil, interpretat original si exaltat de Diana Giubernea

teatru-iubitul-meu-leonard-i66713

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.