Suntem foarte mandri sa ii felicitam pe partenerii nostri dragi pentru implinirea a 3 anisori de articole bine scrise, interviuri inspirationale, tutoriale pline de fantezie, evenimente chic sipromovare a tot ceea ce inseamna handmade de calitate, tendinte, strategii de markenting, idei originale si cochete.

3ani atelierul thumg image

Pe 1 aprilie, odata cu lansarea numarului aniversar, colectivul Revistei Atelierul spunea urmatoarele:

Acum trei ani am pornit la drum cu o viziune clara si multe idei frumoase despre proiectul Revista Atelierul. In acest timp am reusit sa transformam in realitate ce ne-am propus si chiar mai mult decat atat. Avem 50 de membri, redactori, editori si organizatori de evenimente in cadrul Revistei Atelierul, peste 500 de participanti la swapurile noastre, peste 1000 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro si un nou site: events.revista-atelierul.ro unde se gasesc informatii despre concursuri, evenimente, ateliere si giveaway-uri organizate de cei mai chic designeri si artizani din domeniu.

Rasfoind paginile editiei dedicate reciclarii si reutilizarii obiectelor casnice am descoperit nu doar articole despre reciclare si reutilizarea lemnului, hartiei, a plasticului si a pantofilor ci si patru mini-interviuri in rubrica Aleg sa port produse made in Romania cu Mihaela Ion,  LaChatterie, Ioana Cristina Casapu si Eglantina Becheru.

Cuprins

Gasiti numarul 12 din Atelierul pe site-ul oficial al revistei sau aici.

Va dorim lectura placuta si le uram prietenilor nostri la multe alte editii artistice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.