Editia de Primavara a Gradinii cu Artisti te asteapta cu o serie de concerte live:
Vineri, orele 16:00 – vom putea asculta si dansa pe muzica mixata de catre DJ Alexandru Aprodu si Indie Jules

Indie Jules

Iulian Cuculea este omul din spatele aliasurilor “Indie Jules”, “Jules und Jazper”, “Dalvador Sali” si “Digital nature”.
Si-a inceput cariera muzicala pe scena trance in 2004 cu aliasul “Digital nature” si a colaborat cu case de discuri cu notorietate internationala, precum: Armada Music, Vandit Records, Spinnin’ Records, Discover Records, Mondo, etc.
Numele sau a aparut pe unele dintre cele mai importante compilatii de profil iar piese sale si-au facut aparitia in nenumarate randuri si la giganticul post de radio BBC Radio1 in emisiunile celebrilor Judge Jules, Eddie Halliwell si chiar in Essential mix-ul lui Pete Tong.
In 2008 da nastere unui nou proiect, cu numele ”Jules und Jazper”, de data aceasta un proiect de techno/detroit-techno alaturi de olandezul Jasper van den Ende. In numai 2 ani proiectul s-a bucurat de o ascensiune considerabila avand sustinera unor nume precum: Richie Hawtin, Sven Vath, Luciano, Ricardo Villalobos, Paco Osuna, Laurent Garnier, etc. Ascensiunea a culminat cu semnarea recenta a proiectului de catre casa de discuri germana Ostwind Records
2011 a fost anul experimentelor pe sound-ul Electronica, Indie, tot atunci a luat nastere si proiectul ”Indie Jules”, care intre timp a inceput sa capete amploare. Productiile sale au atras imediat atentia unor nume importante precum: Four tet, Nathan Fake, James Holden, Justus Kohncke, Trentemoller, Laurent Garnier, etc. Urmeaza release-uri la case de discuri cu rezonanta internationala precum: TEXT, Border Community, Traum etc si numeroase aparitii la festivalurile de profil.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=49_nO5WzqHc&w=560&h=315]


Alexandru Aprodu

In 2007 se simte profund atasat de genul minimal, pe care o considera o muzica de inovatie, o muzica gen „Mechanical Love”.Tot in acel an se inscrie la Facultatea de Psihologie si incearca sa descopere o legatura intre ce studiaza si genul minimal, prin modificarea starii de constiinta, folosindu-se de ritmuri hipnotice si frecvente armonice.
Se inspira din muzica lui:Luciano,Ricardo Villalobos,Richie Hawtin,Steve Lawler,Marco Carola,Loco Dice; iar din Romania:Mihai Popoviciu,Raresh,Negru.
In prezent este adeptului genului Tech-House cu influente de minimal.

Sambata, orele 18:00 – Proiectul Tivodar

http://www.youtube.com/watch?v=UlZh8AYnMyQ&feature=youtu.be

Duminica, orele 18:00 – Percussion Band (Cristian, Iulia, Iulian, Manuela, Pavel, Ştefan)

Ansamblul de instrumente de percuţie PERCUSSION BAND, a fost fondat în luna Iulie a anului 2009, sub îndrumarea domnului expert consultant artistic Pavel Stoica. Au sustinut peste 30 de concerte si recitaluri in Mall Vitan, Cafeneaua Brătianu, Sala Polivalentă, RomExpo – sub egida Ambasadei Republicii Polone, Ageless Club, Afi Palace Cotroceni, Gyuri’s Pub si altele.

Repertoriul abordat cuprinde diferite genuri muzicale (muzică clasică, muzică de film, folclor, internaţională) şi piese cover adaptate mai multor instrumente de percuţie.

Totodata, Romeo Adrian ne va incanta cu un concert live, la vioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.