Lume, lume,
Va invitam la un nou eveniment, inspirat de Gradina cu Artisti, Picanterii de Bucuresti, ce va avea loc in fiecare luna, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Bd. I. C. Bratianu nr. 2).

Picanterii de Bucuresti isi propune sa ofere bucurestenilor de azi un alt fel de petrecere a timpului liber in centrul capitalei, intr-o atmosfera de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, Picanterii de Bucuresti isi propune sa promoveze creatia artistica si lucrul manual, autenticul si frumosul, in defavoarea kitch-ului si a lucrurilor in serie.

Prima editie se desfasoara de vineri, 23 martie, pana duminica, 25 martie, la Muzeul Municipiului Bucuresti.

Pana atunci, Picanterii de Bucuresti cauta artisti boemi si iscusiti care sa unelteasca picturi, fotografii, muzica si alte asemenea arte din perioada Bucurestiului vechi.

Asa ca, daca esti artist si vrei sa-ti expui operele de arta, sa canti sau sa desfasori o alta activitate artistica contacteaza-ne la tel: 0722.511.237 sau la e-mail picanteriidebucuresti@gmail.com.
Daca esti expozant si vrei sa vinzi obiecte de arta sau accesoriile create de tine, atunci contacteaza-ne la picanteriidebucuresti@gmail.com sau la tel. 0722.446.772.
Te asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.