Marti, 16 august, libraria Anthony Frost a gazduit lansarea editiei tiparite a primei reviste de handmade din Romania – revista Atelierul.

Ne-am bucurat sa avem alaturi de noi, la evenimentul de lansare, parteneri vechi si noi, dar si cititori si artizani, oameni pasionati de frumos la fel ca noi.

 

Primul numar tiparit al revistei Atelierul are ca tema DIY (Do It Yourself) asa ca am adunat in el tutoriale din cele mai diverse: de la accesorii chic cum sunt floricelele faux-crosetate, la lucruri practice: un organizer de perete, un suport de creioane origami sau o broasca testoasa – pernuta de ace.

 

Am invatat cum sa ne organizam atelierele cu inspiratie si care sunt cele mai creative moduri in care ne putem aminti de momentele speciale.

 

Am aflat cum sunt si cum se fac deliciile pentru baie I love my skin, iar Gabriela Iancu ne-a incantat cu reteta ei pentru fericirea facuta acasa – un smoothie din fructe exotice.

 

Am povestit cu Carla Szabo despre sursele de inspiratie pentru accesoriile ei colorate si cu fetele cochete de la VeloBello despre viata pe doua roti. Am facut cunostinta cu incubator107 si ne-am bucurat sa aflam de atelierele lor practice. Si pentru ca vorbim de ateliere, am adaugat si o cronica a Atelierului DIY pe care l-am tinut in cadrul festivalului Street Delivery.

 

Daca v-am facut curiosi sa cititi primul numar tiparit al revistei Atelierul aflati ca il puteti comanda direct la adresa contact@revista-atelierul.ro sau il puteti cumpara din urmatoarele locuri: Libraria Engleza Anthony Frost (Calea Victoriei 45), Jumatatea Plina (MNAC), Clandestino (Bd. Carol I 63), Pukka Food (Str. George Vraca 7), Soul Rebel (Str. Blanari 14-16), Hippie Hippie Shake (Hanul cu Tei), CeaiEtc (str. Castelului 37, Brasov) si targurile Gradina cu artisti din Bucuresti si Art Boutique din Sibiu.