Atelier de fotografie

mai 5, 2011 at 08:02 Un comentariu

Esti pasionat de arta foto? Vino la „Atelierul de fotografie” din cadrul Gradinii cu artisti si afla micile secrete cu ajutorul carora poti face poza perfecta!

Nimic mai simplu! Dupa ce aflii principalele elemente de tehnica si arta fotografica incepand cu  notiunile introductive in fotografie si ajungand la abordarea a anumitor stiluri fotografice, mai ai nevoie doar de exercitiu , talent si multa imaginatie!

Atelierele sunt sustinute de Mihai Sebastian Manole, fotograf profesionist.

Email: mihaimanole2001@yahoo.com
Website: http://mihaimanole2001.blogspot.com

Pe langa cursuri vei putea admira si expoztia artistului, “Sophomore” .

Peisaj si Still Life acestea sunt cele doua teme abordate. In cadrul lucrarilor sunt prezentate medii diferite de expunere, contrastul nuantelor, precum si cele trei proprietati ale culorilor: nuanta, saturatie si stralucire.

Programul „Atelierului de Fotografie”:

Vineri- Duminica : 9:00-22:00 (atelierele dureaza in jur de 15 minute si fac o trecere in revista a tehnicilor si stilurilor fotografice)

Taxa de inscriere pentru 1 atelier este de 10 lei.

Reclame

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , .

Atelier de Hand Made Teatru la Gradina cu Artisti

Un comentariu

  • […] Atelier de fotografie (via Gradina cu Artisti) Esti pasionat de arta foto? Vino la „Atelierul de fotografie” din cadrul Gradinii cu artisti si afla micile secrete cu ajutorul carora poti face poza perfecta! Nimic mai simplu! Dupa ce aflii principalele elemente de tehnica si arta fotografica incepand cu  notiunile introductive in fotografie si ajungand la abordarea a anumitor stiluri fotografice, mai ai nevoie doar de exercitiu , talent si multa imaginatie! Atelierele sunt sustinute de Mihai S … Read More […]

Trackback this post


Te asteptam si pe Facebook

Urmareste-ne pe twitter

  • Multumim tuturor pentru un eveniment reusit! 7 years ago
  • Inscrierile pt expozanti s-au prelungit pana in data de 26 august. Mai avem locuri libere pt cei interesati! 7 years ago
  • Oferim umbrelute pentru expozanti din partea partenerului nostru Borsec! 7 years ago

Fii la curent cu toate noutatile din Gradina cu Artisti direct din casuta ta de e-mail ! Inscrie-te mai jos !

Alătură-te altor 1.239 de urmăritori


%d blogeri au apreciat asta: