Ateliere de vara la Gradina cu Artisti

august 25, 2010 at 09:07

Sambata si duminica, 28 si 29 august a.c. la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu – b-dul I.C.Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate), pentru toti iubitorii de arta se deschide „Gradina cu Artisti” – Editia de vara.

Cea de-a doua editie a evenimntului se va desfasura intre orele 11:00 si 20:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura pe sticla, ceramica, pictura pe lemn, body-painting, fotografie, atelier de testare a aptitudinilor muzicale) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii hand made.

Amatorii de „frumos” sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de hand made.

Printre noutatile editiei de vara a „Gradinii cu Artisti” se numara standul cu papusi din faianta si textile, create ca „manifest”contra papusilor prin care se promoveaza frumusetea artificiala, atelierul de hand made in care puteti invata sa crosetati sau sa lucrati cu margelute, atelierul de fotografie (tehnica portretului si fotografie de eveniment) si atelierul de bijuterii de argint unde puteti crea bijuterii din metale pretioase.

Intrarea la expozitia de „hand-made” este libera.

Participarea la atelierele de creatie ale „Gradinii” se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.

Reclame

Entry filed under: Uncategorized.

Expozitia Atunci si Acum Poze din Gradina cu Artisti – editia de vara


Te asteptam si pe Facebook

Urmareste-ne pe twitter

  • Multumim tuturor pentru un eveniment reusit! 7 years ago
  • Inscrierile pt expozanti s-au prelungit pana in data de 26 august. Mai avem locuri libere pt cei interesati! 7 years ago
  • Oferim umbrelute pentru expozanti din partea partenerului nostru Borsec! 7 years ago

Fii la curent cu toate noutatile din Gradina cu Artisti direct din casuta ta de e-mail ! Inscrie-te mai jos !

Alătură-te altor 1.239 de urmăritori


%d blogeri au apreciat asta: