„Artist sau creator handmade, inscrie-te la „Gradina cu artisti””

Esti pictor, sculptor, designer sau actor? Stii sa incondeiezi oua de Paste sau sa canti la vreun instrument ? Vrei sa-ti expui lucrarile intr-un muzeu pentru doua zile si sa impartasesti iubitorilor de arta talentul tau ?

Esti cel mai priceput mester hand made? Stii sa crosetezi lucrusoare sau accesorii, sa creezi bijuterii sau haine? Vrei sa-ti prezinti creatiile handmade de primavara in curtea celui mai central muzeu din Bucuresti?

Te asteptam sambata si duminica, 20 si 21 martie 2010, intre orele 11:00-19:00, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu, Bd. I. C. Bratianu, nr 2), la “Gradina cu artisti”!

Inscrierile pentru Atelierele de creatie ( “Atelierul de pictura, grafica si design”, “Atelierul de olarit ”, “Atelierul de oua incondeiate ”, “Atelierul de teatru ”, “Atelierul de fotografie ”, “Atelierul de muzica ” , “Atelierul de handmade ” )  si pentru expozitia de hand made se fac pana in data de 17 martie 2010.

Pentru artiştii şi meşteşugarii plini de creativitate am început să facem şi înscrieri, aşa că asteptăm să ne scrieţi la adresa noastră de mail.