Metoda TOTEM are ca principale elemente: activismul în educația non-formală, conceptele de reciclare (recycle&upcycle), dezvoltare persoanală, precum și cea profesională.

Atelierul Metodei Totem susținut de către Jean-Baptiste Odobestianu (Manitou) și Ana-Maria Anghelescu (Arlequin) este unul interactiv și se bazează pe lucrul cu instrumente de percuție și complementare percuției, precum: Djembe, OceanDrum, Maracas, Tamburina, Rainstick și multe altele pe care vă invităm să le descoperiți. Utilizând metafora ca instrument principal, scopul atelierului este regăsirea și dezvoltarea ritmului propriu și a armoniei aducând în prezent ritualuri și elemente ancestrale folosite de triburi: foc, apă, vânt, pământ. Prin muzică, improvizație și joc, ritmul individual se împletește în ritmul comunității, iar intregul devine o reîntoarcere la valori primordiale.

Jean-Baptiste Odobestianu este musicoterapeut. Acesta susține ateliere de Stand-Up Drumming, Întalnire cu Șamanul.
Ana-Maria Anghelescu este antropolog și co-facilitator al atelierelor Drumming, Stand-up Drumming

Așa că vă așteptă cu mare drag, cu mic cu mare la workshopul care va avea loc sâmbătă, 27 august de la 20:00 -21:00, în parcul Grădina Icoanei, la Grădina cu Artiști!

 

jean baptiste manitou
Foto credit: Marcel Seliceanu Photography

jean baptiste manitou

Linl către evenimentul general: https://goo.gl/m1fJZC

Posterul evenimentului:

Poster Gradina Calatoare-by Gradina cu Artisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.