Dans pe acorduri de jazz, cu Atelier Pas Boutique

La Gradina cu Artisti, vineri, 6 aprilie, orele 17:30, in Parcul Gradina Icoanei te asteapta un dans deosebit, pe acorduri de jazz, realizat de Atelier Pas Boutique.
Fetele vor dansa in pasi de jazz pe melodia “I Put a Spell on You“, a lui Screamin’ Jay Hawkins.

Jazz dance-ul a luat nastere la începutul secolului XX, în America. Cele mai adânci rădăcini ale Jazz-ului se găsesc, probabil, în step, însă charlestonul, jitterbugul si swingul au avut o influentă semnificativă asupra formării acestuia. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit împrumutând elemente din maoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangentă, astăzi devenind cea mai populară formă de expresie prin miscare.

Va asteptam!

Pas Boutique este o mică afacere de familie ce s-a născut în 2010 ca o alternativă personalizată si accesibilă pentru magazinele de articole sportive din tară, creând vestimentatie profesională pentru sport, dar mai ales pentru dans. În 2011 croitoria s-a mărit cu Ateliere de jazz dance si balet, adresate copiilor si adultilor deopotrivă, combinând cu succes metode clasice cu concepte originale de predare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *